Idag var jag ledig Jennie kom hit en sväng...

img_0228 (MMS)

Idag var jag ledig Jennie kom hit en sväng vi åt pastasallad och glass och tänkte bada men de räckte med att stoppa ner fötterna för kallt för två gamlingar som oss. Igår handlade jag massa nödvändigheter och fixade pastasallad till ett helt kompani för imon blir det hökörning. Provade grejorna idag allt funka till och med pressen. Så 200 balar ligger på skullen redan men 2000 till ska in minst! Har sån himla huvudvärk nu så jag tror jag dör. Men har druckit flera liter vatten idag! Sova lite så tar vi nya tag imon!


En tuff helg är nu över. Sov nog i snitt 3...

img_9256 (MMS)

En tuff helg är nu över. Sov nog i snitt 3 timmar   per natt sen i torsdags och jobbat på de, så igår somnade jag ganska så ovaggat :)  På bilden är vrålåket som jag körde på midsommar dagen.  Kaos har det varit på jobbet sen i fredags då alla kylar och frysen började krångla tur att jag och mina arbetskompisar är så duktig så vi fixar allt ändå :) de har varit kul ändå att jobba i 4 dagar. Micke slog hö igår så på onsdag blir det hö körning.  Idag tog jag ett lätt ridpass på Frippe som fått semester över midsommar.


Tvättat två av traktorerna och tar nog den...

img_1157 (MMS)

Tvättat två av traktorerna och tar nog den högra+pyntad hövagn till Parken imon :) jobbat idag och jobbar hela helgen bättre tjäna pengar än att vara bakis som alla andra ;) tack och god natt!


I onsdags tog jag och sara en promenad med...

img_6762 (MMS)

I onsdags tog jag och sara en promenad med Frippen såå mysigt!


Idag var de en stund i skolan MVG så klart...

img_5688 (MMS)

Idag var de en stund i skolan MVG så klart på sista provet :) Sen åkte jag till tandläkaren och gjorde av med lite pengar, eller de vart bara 650 kr idag, coolt! Men nu ska jag inte dit på ett år :) sköönt. För att fira det åkte jag och Gösta och köpte glass och vidare till Jennie och åt upp allt :) såklart lite skit snack i några timmar! Förresten så har jag fått gröna fingrar det är flera av mina blommor som blommar som inte blommat på dom här två åren som vi bott här :)


Även denna helg gick fort.  Igår vart det ...

img_1293 (MMS)

Även denna helg gick fort.  Igår vart det inte många knop gjorda så himla tråkigt väder.  Vart lite mer gjort idag städade hela morgonen. Sen åkte jag till jobbet de var mamma som jobbade och solade en sväng. Vidare till stallet och red. Galopperade över två bommar på volt, tränade lite självförtroende på Frippen hjälpte honom med skänkeln ibörjan när han skulle hoppa av. Sedan fick han sköta det själv och jag bara styrde och så fick han massa berömm när han "hoppat" då vart han så glad och gjorde några tok rus och började ladda riktigt mot bommarna :) tok gubben! Avslutade med en snabb galopp runt banan ju mer jag skrattade och berömde honom ju fortare galopperade han :)  Efter stallet fixade jag mat och fika till Micke och resten av killarna som är här och förbreder inför bygget.  Men nu är det tack och god natt!


Sitter på altan och försöker plugga. Gick ...

img_1105 (MMS)

Sitter på altan och försöker plugga. Gick bra tills glassen och jordgubbarna var slut :) sen vart jag rastlös, ska skriva nån sida till sen ska jag göra något. Idag har jag städat uppe på höskullen, snart dax för nytt hö. Och kört en vända med högtrycken i ladugården.


Helgen är redan slut. Igår fixade vi för s...

img_5900 (MMS)

Helgen är redan slut. Igår fixade vi för studentfest hela dagen mickes syster Anna och hennes pojkvän Johan tog studenten firades med god mat, vin och efterrätt :) sedan åkte vi ett gäng till Jäderfors på dans/musik aldrig varit i jäderfors förut men de var mycket folk och drag. Vi liftade traktor+vagn hem var hemma runt 4 tiden och upp igen idag vid nio. Ganska trött och seg dag, jag och Signe ( på bilden) passade på att vila lite ute på altan medans det regnade :)


Bilder

Här kommer bilder på sista tiden! Eftersom mms bloggandet inte funkar!





Förra helgen grillde vi korv med bröd ute på gården!





Planterade blommor gjorde jag också!




Jag och Frippen hoppade i veckan. De var roligt tyckte både jag och Frippe :)




Stor städade och tvättade bilen!



Dressyr på strömsholm




Fyndade på Strömsholm



Lammen har blivit riktigt stora!




Och Gösten är tillbaka hemma och ligger och vaktar sitt revir :)




Sista dagen på praktiken i Onsdags då fick jag en kniv :)



provarprova

prov

Igår tog jag mig lite små skutt på Frippe ...

img_1214 (MMS)

Igår tog jag mig lite små skutt på Frippe som var minst sagt lycklig hoppade tre kryss i en båge nyttigt, men lydnad måste tränas för han blir så himla taggad efter några skutt att han blir stark och galopperar på stället, men de är kul :) och jag höjde kryssen minst 5 hål sen vi hoppa sist, duktig mig själv som vågade haha :) Igår och idag har jag jobbat, skojjigt! Imorgon åker jag med mamma och pappa ner till Strömsholm och kollar på en massa fiina hästar och håller tummarna för Grs i lag tävlingen.


RSS 2.0