Jobbat hela helgen allt har gått fint igår...

img_0909 (MMS)

Jobbat hela helgen allt har gått fint igår åkte jag till årsunda mamma var barnvakt åt kusin Inday och vi red på Frippe och åt godis :) mamma färgade håret på mig. Idag var jag upp på Hjärtkullen en sväng och utfodrade grabbarna och gubben( far min) med kladdkaka :) sen hem och pyssla i ladugården fångade in baggarna på bilden , visst har dom blivit stora? Hälften är nog kvar ungefär får försöka med dom imon. Imon bitti tänkte jag åka och köpa mer färg och måla lite i ladugården och åka till nån ridbana med Frippe och ev hoppa lite.


Det tar sig hann måla upp 5 liter färg eft...

img_4788 (MMS)

Det tar sig hann måla upp 5 liter färg efter jobbet och så fint mina får kommer att få när dom flyttar in till vintern :) köpte blek medel till håret igår men tror inte jag behöver det för nu är hälften av håret vitt ;)


Idag har vi lassat hö sen gjorde jag mat t...

img_5046 (MMS)

Idag har vi lassat hö sen gjorde jag mat till pojkarna grym grädsås med kantareller och köttfärslimpa med fetaost. Sen har jag och sara varit i Valbo och fyndat transport skydd till Frippe och lite kläder till mig. Men nu är det dags att sova jobba imon


Igår tog jag och mamma med Frippe till kun...

img_1785 (MMS)

Igår tog jag och mamma med Frippe till kungsgården (Frippe har flyttat hem till resten av hästarna i Årsunda) jag körde både dit och hem, duktig jag.  Linnea kom och red igenom Frippe och han var jätte fin. När vi kom tillbaka fick Vera träna lite på att gå in i finkan, hon har aldrig åkt tidigare, men vi fick upp båda fram fötterna iallafall. Idag har jag skrapat taket i ladugården klar med halva, pust vilket jobb men fint kommer det bli fortsätter med andra halvan imorgon. Var till årsunda och skritta och trava lite på Frippe efter gårdagens hårdträning :)


Bakade väldigt god hallonkaka igår till bi...

img_5445 (MMS)

Bakade väldigt god hallonkaka igår till bilbingon :) vi vann 370 kr var igår :) perfa till en fattig student! Idag har vi slitit med får stängsel för imon ska vi dela upp alla fåren. Baggar/ tacklamm/ tackor i olika hagar så inte bagg lammen tjuvbetäcker och tackorna får vila lite från lammen. Hoppas jag hinner bli klar med alla hagar bara! Var på kalas för min gamla morbror som har fyllt 40 idag.


Här var hela gamla ladugården riven på lör...

img_2890 (MMS)

Här var hela gamla ladugården riven på lördag kväll! Riktigt duktiga har vi varit!


Fredag eftermiddag tände jag och Micke bra...

img_0365 (MMS)

Fredag eftermiddag tände jag och Micke brasan söndag kväll slutade vi elda mycket skit har vi eldat upp. Ladan vi rev var till och med taket klätt med små trä bitar.  Idag har jag pysslat lite hemma sedan åkte jag och Sara till årsunda och röjde i trägården och red :)


Så här såg det ut i fredags på Hjärtkullen...

img_7937 (MMS)

Så här såg det ut i fredags på Hjärtkullen projektet, här ska röjjas och byggas stall. Mycket har vi redan röjt undan.


Idag har jag varit ledig :) åkte ut till å...

img_9305 (MMS)

Idag har jag varit ledig :) åkte ut till årsunda i morse. Veterinären skulle komma och kolla på några hästar. Red Vargen en sväng medans pappa och hans "elev" skodde Frippe i bak. Vargen var duktig gjorde lite skänkelvikningar i både skritt och trav, skrittade av i lite volter och han var duktig. Sen red jag Frippe värmde upp i trav och galopp på travbanan och sen lite dressyr i hagen, duktig kille! Nu har jag varit på bilbingo med en hel drös jobbarkompisar kul hade vi och vann 200 kr var :)  På bilden är lammen som blörjar bli riktigt stora :) nu är det sova, jobb imon.


Idag har jag gjort något knäppt! Haha förs...

img_5818 (MMS)

Idag har jag gjort något knäppt! Haha först jobbade jag. Sen sadlade jag på Frippen och började traska. Och 5 timmar senare var vi framme i Årsunda. Haha tokigt! trodde det skulle ta ca 3-3,5 timmar men de vart två timmar till! Vi stannade och åt lite smultron efter vägen, Frippe åt gräs! Undra hur ont i rumpen jag kommer ha imon! Tur att min dressyrsadel är väldigt skön iallafall!  Nu sova jobb imon igen.


Igår var det jobb fram till 22.00 på Get A...

img_7893 (MMS)

Igår var det jobb fram till 22.00 på Get Away sedan gick vi och kollade på Alice Coper de var grymt :) nu kör vi jobb där ikväll också men inga roliga artister på kvällen. Kanske bra det för på lördag är det jobb i storvik med mammasen :)


I morgon drar Get Away Rock igång! Och jag...

img_2324 (MMS)

I morgon drar Get Away Rock igång! Och jag jobbar kväll där slutar runt 21.00 så hinner precis se Alice Coper :) kul som tusan! Han vill för övrigt inte ha lök i sin mat så vi måste laga utan lök till honom ;)


Idag var det ännu mer mat lagning till sce...

img_9028 (MMS)

Idag var det ännu mer mat lagning till scen personalen. Och förbredelser inför all mat som ska serveras när festivalen drar igång! Efter det så tog jag en tur på Frippe i skogen. Vart en del trav och galopp i skogen de var så mycket broms och skit så de gick inte att skritta. Ännu mer efterrätter på bilden :) mums!


Idag var det skola och Get Away Rock börja...

img_2675 (MMS)

Idag var det skola och Get Away Rock börjar dra igång. Parkerade bilen som vanligt men då kom en vänlig själ och sa att om min bil stod kvar skulle den hamna mitt under stora scenen :) haha! Så idag fixade vi lunch, middag och nattmackor till den arbetande scen personalen.  Efter de åkte jag och plockade upp sara och hennes syster och vi åkte och red på Frippe. Nu har han haft sin veckas sommar vila. Sara börjar bli duktig och idag tränade hon på att trava i volter och svänga :) och kolla att hon satt på rätt sittben! Jag och sara såg en varg i går på typ 10 meters avstånd den satt mitt på vägen 500 meter hemmifrån riktigt läskigt. Var ut och kollade fåren flera gånger igår kväll. Och idag hoppas verkligen han ger fan i dom! Nu är det god natt! På bilden är min äkta choklad mousse som jag slängde ihop i skolan för nån vecka sedan.


Bilder

Full upp och lite till!
Jobb+skola+djur+byggen!

Men här kommer lite bilder iallafall!




Midsommardagen var jag chaffuör i detta ekipage! Och JA traktorn
är så stor som den ser ut!!





Min älskade Frippen och jag!!





Frippe ha fått en välförtjänt vecka semester men imorgon kör vi på!
Och under semestern har han hållt på med sånna hyss,gillade visst inte
flughuvan riktigt!!
Han har också fått gått med resten av hästarna i stallet + de lilla 3 månaders fölet!





Lill fölet funderade vad tusan Frippe fick på sig och inte hon! (flugspray)



Hökörning för fulla muggar strax över 2000 små balar fick vi in under en dag!




John Deer + pressen+ hövagnen+ Danne




Hmm kanske ni får veta mer om denna bild nån gång! ^^

RSS 2.0