Gladaste bilden på Vargen efter dagens rid...

img_9025 (MMS)

Gladaste bilden på Vargen efter dagens ridtur i regnet. Han var duktig vi travade "långsamt" och han sänkte ner huvud och hals ganska duktigt avslutade med lite åttvolter som också gick bra. Efter Vargen var det Frippes tur det vart barbacka och idag provade vi på galopp och det gick bra trodde att jag skulle dö eftersom Frippe har mer än en markerad manke ;) men de gick finnemang. Nu tack och god natt


Igår var det trav på Hagmyren med Vargen o...

img_8722 (MMS)

Igår var det trav på Hagmyren med Vargen och travade riktigt bra och kom fyra låg i dödens länge och sedan  kom ett helt gäng hästar bakifrån på upploppet men han höll i och sprang på! Duktig häst så i dag efter praktiken skrittade jag honom och mamma skritta på Frippe. Sen hoppade jag  och Frippe lite små hinder :) och nu har jag varit upp med mat åt stall byggarna! Klarade då av första fastkörningen i leran där uppe är ju nå himla antispinn på nya bilen så man kommer inte loss men med 4 "starka" karlar så gick det.


Så här långt har vi kommit på stallbygget,...

img_8195 (MMS)

Så här långt har vi kommit på stallbygget, kanske får Frippe bo i det här hörnet? Idag har det regnat hela dagen men jag har utfodrat stallbyggarna tre gånger och varit en sväng till Årsunda och hästarna och tagit en promenad med hundarna och fått mat av min bästa mamma :) nu ska jag läsa och sova, hoppas på bättre väder imon


Grabbarna grus ligger på gräsmattan och ta...

img_9495 (MMS)

Grabbarna grus ligger på gräsmattan och tar de lilla lugna.  Idag var det bilbingo och tur sara vann så vi fick en hundring var iallafall. Jag var såååå nära två gånger men icke! Otur i spel jämt! Men men.


Min byrå har äntligen fått en plats, har s...

img_3361 (MMS)

Min byrå har äntligen fått en plats, har stått hos päronen och väntat i två år, gillar Hemnes serien från Ikea. Idag har jag haft praktik och sen pysslat lite inne och med fåren. Tog mig en runda med Gösta i skogen tänkte börja träna, får se hur länge de håller i sig ;)


I fredags var jag och hämtade mina nya fyn...

img_0742 (MMS)

I fredags var jag och hämtade mina nya fynd soffor ;) gudomligt sköna! Jag och Sara invigde dom med film på kvällen!  Lördagen var det god mat och vin/mousserande/cider m.m och sedan dans i parken jag och sara dansade fram till sista låten och tiggde åt oss en varsin korv i kiosken ;) söndagen gjorde vi mest inget alls! Och idag har jag haft praktik, efter det skulle jag hem och hämta hästfinkan men när jag svängde ut på rix 80 började bilen varva 4 tusen och dra 3 liter milen UTAN häst men när jag väl kom fram till sandviken började allt gå normalt igen men framme i årsunda insåg jag att handbromsen till släpet hade åkt i så det såg mindre roligt ut under där så de vart ingen träning idag hoppas de är lagat till fredag då det är träning igen :) så Frippen fick ett pass på banan istället.  Tack och god natt


Igår red jag och Sara efter de provade vi ...

img_5318 (MMS)

Igår red jag och Sara efter de provade vi ha sadel på Vilda för första gången gick några varv på stallbacken och stanna och gungade och drog i stiglädren utan nån reaktion alls :) duktig flicka. Idag efter skolan var jag och fyndade nya soffor, så nu står släpvagnen redo bakom bilen så dom kommer med hem imon. Efter de var jag till årsunda och red och pysslade i stallet smorde lite sadlar och träns och nu har jag lagat massa mat till alla som ska vara med och gjuta uppe på hjärtkullen imon. Nu måste jag plugga lite näringslära innan jag somnar.


Idag har jag varit effectiv    Först skola...

img_6259 (MMS)

Idag har jag varit effectiv    Först skolan och sen en sväng på Ikea köpte tavlor. Sen Rusta och willys. Hem och baka 2 satser bullar och solrosbröd i min degblandare som jag fick av morfen häromdagen. Mormor hade den för. Den funkade galant, undra årsmodell? Dock var ljudnivån nått för sig grannarna måste ha undrat vad jag gjorde ;) sen lagade jag tacos och städade. Nu sova imon en sväng till skolan och sen iväg till Romme, Vargen ska starta första gången på läänge, hoppas de går bra!


Tiden går fort när man har mycket att göra...

img_7298 (MMS)

Tiden går fort när man har mycket att göra.  Vi har varit på "Bond" kalas både fredag och lördag taklagsfest på ny ladugård där vi fick sitta i skit rännan och äta, det var första gången och antagligen sista, iallafall i den ladugården och sen var det 20 års jubeleum med Maskinringen. Har hunnit med lite målning i ladugården hemma och lite matlagning på hjärtkullen och en ridtur också i helgen :) men nu är det dags för mig och Gösta att sova, Gösta blir nästan lika lång som mig när det är sovdax :)


RSS 2.0